Prima pagină > Despre... > Only Hope

Only Hope

”Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love takes no pleasure in other people’s sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes.”
Nicholas Sparks

Ultima oara va invitam sa urmariti un film exceptional in opinia mea, City of Angels. De aceasta data va invit sa urmariti povestea sufletului meu… Fiecare dintre noi are mai mult sau mai putin, un film preferat, o melodie preferata, o carte preferata, pe care l-a vizionat, a ascultat-o, a citit-o de nenumarate ori.  De ce facem asta? Pentru ca simturile noastre, vizual si auditiv, ne leaga strans de afectivitate si ne induce afectele ce ne infrumuseteaza sufletul. Asociem trairile virtuale din fictiunea respectiva cu realitatea noastra si ne stimuleaza placut, amintiri, evenimente, secvente, episoade, proiectii si nu numai.

A walk to remember, este o capodopera a nasterii si a trezirii celui mai frumos sentiment din lume: dragostea neconditionata, indiferent de etapa in care te afli, de societate, de viata ta si a celorlalti, de sanatate, de orice…Ne arata ca viata inseamna sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, desi un cliseu pe atat de des folosit,  pe atat de adevarat. As putea sa scriu pagini intregi despre trairile si invatamintele oferite de aceasta poveste, insa tot farmecul ei poate fi interiorizat numai vizionand-o… Asadar va invit sa patrundeti prin randurile lui Nicholas Sparks, autorul acestui roman de exceptie, care descrie iubirea ca fiind:

Love is like the wind, you can’t see it, but you can feel it…

Anunțuri
Categorii:Despre...
  1. isellincryss
    20 Octombrie 2010 la 5:24 am

    ITI MULTUMESC HOPE! UNEORI DIN TRISTETE SE NASTE BUCURIA. EU TRAIESC CU SPERANTA

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: